Samenwerking

Regelmatig komt het voor dat ik, met uw toestemming, samenwerk met andere disciplines, zoals leerkrachten, peuterspeelzaalleidsters, kinderdagverblijfleidsters, verzorgend personeel, fysiotherapeuten et cetera. Als u dat wenst, kan ik contact opnemen met andere bij u of uw kind betrokken disciplines. Ik geef hen dan uitleg over de problemen. Ook krijg ik zinvolle informatie van de desbetreffende discipline om u of uw kind nog beter te kunnen helpen.

Ik werk samen met:

U kunt de hulp van de fysio’s van FysiovdBerge in Culemborg inschakelen als ‘gewoon bewegen’ even niet meer gaat. Heeft u hulp nodig om te herstellen van Corona? Maak dan een afspraak bij FysiovdBerge. De fysio’s zijn opgeleid om u hierbij te begeleiden in een multidisciplinair herstelzorg traject.

Ons motto is: Kijk naar wat je wel kunt in plaats van naar je beperkingen! Hoewel wij ons realiseren dat bewegen soms lastig is, willen wij graag uitdragen dat bewegen prettig is. Ook al is er sprake van een lastige chronische aandoening. Bewegen kan heel leuk zijn!